RHYTHM2

79.92 99.90 

Soladey RHYTHM 2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Imate težave s krvavenjem dlesni?Težave s paradontozo?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:
1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG
Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 z blagimi 18.000 vibracijami na minuto ali močnimi 22.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge.
2. ZDRAVE DLESNI
Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.
3. BLEŠČEČ NASMEH
Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.
4. VARNA ZA SKLENINO
Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Blagovna znamka Soladey s 40. letno tradicijo proizvodnje in s tem tudi ionske zobne ščetke Soladey so najbolj priljubljeni izdelki za ustno higieno na Japonskem, kakor tudi v Evropi. Seveda z dobrim razlogom, saj so ionske zobne ščetke Soladey, bi lahko rekli, v vojni proti bakterijam na zobeh in ustih, saj je dokazano zelo učinkovito orožje.

Soladey RHYTHM2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto. Ima 360 zvočnih vibracij na sekundo. Po ščetkanju se površina po 12 urah ohranja čista, ker je prevlečena z negativnimi elektroni.
Zmogljiva za proizvodnjo ionov s pomočjo katerega koli vira svetlobe in s pomočjo vgrajenih sončnih panelov, bo ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 najbolje izkoristila samo eno alkalno baterijo AAA, ki bo skozi svoje delovanje šesterokotno ščetino prenašala zvočne vibracije, ki bodo očistile vaše zobe. Hkrati bodo pozitivni in negativni ioni poskrbeli, da bodo bakterije s ščetkanjem v okolju vaših ust zelo nezaželene!

Na ionski sonični zobni ščetki Soladey RHYTHM2 je nadomestna glava ščetke v črni barvi. Ščetine so v obliki satovja (šesterokotnika), ki zagotavljajo temeljito ščetkanje, koničast del na ščetinah očisti globoko med zobmi. Ščetine so mehke in antibakterijske ter uničijo 99% bakterij. Vsaka ščetina je impregnirana z delci srebra in japonskega oglja Binchotan. Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo na 6 do 8 mesecev.

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je opremljena z dvema načinoma vibracije in sicer:
– standardni način – približno 18.000 vibracij/minuto;
– močan način – približno 22.000 vibracij/minuto.

Ko prvič pritisnete tipko deluje standardni način (18.000 vibracij/min) in ko drugič pritisnete tipko deluje močan način (22.000 vibracij/min). Ko tretjič pritisnete tipko pa izklopite vibriranje. Tako si lahko izberete način, ki najbolje ustreza vaši jakosti ščetkanja in občutljivosti vaših zob in dlesni.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je patentirana.
Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra. Ob nakupu sonične ionske zobne ščetke Soladey RHYTHM2 prejmete še stoljalo za zobno ščetko. Garancija na sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM2 je 1 leto od dneva nakupa z računom.

Prednosti ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2:
• zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
• pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
• vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
• ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
• ima 18.000 vibracij na minuto in 22.000 vibracij na minuto,
• pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
• pomaga pri krvavečih dlesnih,
• ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
• antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
• očisti tudi trdovratne zobne madeže,
• odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
• uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
• je ekološka, manjša poraba vode,
• idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
• idealna za kampiranje in potovanje,
• primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Modra, Roza

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).