PROFESIONALNI VAKUMSKI ČISTILEC AXI – NI NA ZALOGI

70.90 

Profesionalni vakumski čistilec AXI je izdelek za lepoto obraza. Njegova funkcija je zategovanje kože, čiščenje por, odprava aken, odstranjevanje ogrcev, odprava temnih lis in sončnih peg, skrči razširjene pore, zmanjšuje gube, neguje kožo in ima še druge funkcije za lep in čist obraz.

Šifra: AXI03 Kategoriji: ,

Opis

Si želite znebiti ogrcev na naraven način brez bolečega stiskanja, rdečic in kemikalij?

Predstavljamo vam revolucionarno napravo, na katero prisegajo vse kozmetičarke PROFESIONALNI VAKUMSKI ČISTILEC AXI!

Profesionalni vakumski čistilec AXI je izdelek za lepoto obraza. Njegova funkcija je zategovanje kože, čiščenje por, odprava aken, odstranjevanje ogrcev, odprava temnih lis in sončnih peg, skrči razširjene pore, zmanjšuje gube, neguje kožo in ima še druge funkcije za lep in čist obraz.
Profesionalni vakumski čistilec AXI je narejen tako, da sesa vso umazanijo, ki je v porah na vaši koži. Odpravlja ogrce, grobo kožo, temno kožo, pa tudi odmrlo kožo.

Ob redni uporabi profesionalnega vakumskega čistilca AXI dvignete kožno maso, lahko povečate prepustnost kože, pospešite absorpcijo lepotnih tekočin, naredite kožo bolj elastično in sijočo, ter hkrati lahko lepotna funkcija vakumskega čistilca AXI naredi pore lepše in kožo bolj gladko.

Zakaj se odločiti za uporabo profesionalnega čistilca AXI:
• Ker naša tehnologija vakumskega sesanja ohranja stalen pritisk med 40-60 KPA in je drugačen od drugih vakumskih čistilcev ogrcev. Je varen za odstranjevanje črnih ogrcev, nestrupen in neškodljiv za vašo kožo.

• Ker globoko in učinkovito očisti ogrce, koži omogoča prosto dihanje in zdrav obraz.

• Ker je primeren za vse vrste kože.

• Ker ima 5 močnih nivojev sesanja in 5 nadomestljivih sesalnih glav za odstranjevanje ogrcev, za grobe pore, za grobo kožo, za temno kožo, za piling odmrle kože in aken ter gladko kožo globoko in učinkovito očisti.

• Ker ga lahko imate shranjenega v kopalnici ali splalnici. Je prenosen in s funkcijo prikaza lahko preprosto upravljate moč sesanja.

Naš profesionalni vakumski čistilec AXI ima 5 sesalnih glav in jih je mogoče enostavno zamenjati. Ima veliko krožno luknjo glave za močno sesanje. Majhna glava krožne luknje s šibkim sesanjem. Glava z ovalno luknjo lahko naredi vašo kožo bolj elastično in kompaktno. Idealen je za odstranjevanje aken in ogrcev.
Zaradi super močnega sesanja 40-60 KPA bo odlično odstranil vse ogrce, mozolje, nečistoče in olje na obrazu. Stopnja 1 je namenjena občutljivi koži in odpravlja ogrce. Stopnji 2 do 3 sta namenjeni nevtralni koži in globokim ogrcem. Stopnji 4 do 5 sta namenjeni mešani in mastni koži ter globokim ogrcem.

Nega delovanja s LED lučjo:
• Valovna dolžina rdeče svetlobe 620nm: spodbuja obnavljanje kolagena, nežno kožo, povečuje elastičnost kože.
• Valovna dolžina zelene svetlobe 530nm: razpad melanina naredi kožo bolj svetlejšo.
• Modra svetloba valovne dolžine 415nm: sterilizira in učvrsti kožo. Popravi hrapavost kože, poškodbe in druge težave na obrazu.

Uporaba profesionalnega vakumskega čistilca AXI:

1. KORAK: očistite obraz in za odpiranje por uporabite toplo vodo.

2. KORAK: glede na vaše zahteve izberite med petstopenjskim sesanjem. Začnite z najnižjo stopnjo.

3. KORAK: vakumski čistilec premikajte naprej in nazaj okrog por s konstantno hitrostjo, počasi se premikajte, ne zadržujte se predolgo na enem mestu, da se izognete poškodbam in ne pritiskajte trdo ali ne vlečite navpično.

4. KORAK: po čiščenju obraza z vakumskih čistilcem ogrcev AXI umite obraz z hladno vodo, da obnovite obdelane pore.

Komplet vsebuje:
– 1x profesionalni vakumski čistilec ogrcev AXI,
– 5 x zamenljive glave,
– 12 x izolacijskih blazinic,
– 6 x gumic,
– 1 x USB kabel,
– 1 x navodila za uporabo.

Tehnični podatki:
Moč: 3W
Napetost: 5V
Teža: 133g
Velikost: 173 mm x 41 mm
Baterija: 450mAh
Delovni čas baterije: 100 minut
Litijeva baterija: 1000 Mb
Zamenljive glave: 5 x (2x veliki krog, 2 x mali krog, 1 x obalni krog)
Gumice: 6 x;
Izolacijske blazinice: 12 x
USB kabel (brez adapterja)
Certifikat: CE, FC
Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!
Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).