PROFESIONALNI VAKUMSKI ČISTILEC AXI

70.90 

Profesionalni vakumski čistilec AXI je izdelek za lepoto obraza. Njegova funkcija je zategovanje kože, čiščenje por, odprava aken, odstranjevanje ogrcev, odprava temnih lis in sončnih peg, skrči razširjene pore, zmanjšuje gube, neguje kožo in ima še druge funkcije za lep in čist obraz.

Šifra: AXI03 Kategoriji: ,

Opis

Si želite znebiti ogrcev na naraven način brez bolečega stiskanja, rdečic in kemikalij?

Predstavljamo vam revolucionarno napravo, na katero prisegajo vse kozmetičarke PROFESIONALNI VAKUMSKI ČISTILEC AXI!

Profesionalni vakumski čistilec AXI je izdelek za lepoto obraza. Njegova funkcija je zategovanje kože, čiščenje por, odprava aken, odstranjevanje ogrcev, odprava temnih lis in sončnih peg, skrči razširjene pore, zmanjšuje gube, neguje kožo in ima še druge funkcije za lep in čist obraz.
Profesionalni vakumski čistilec AXI je narejen tako, da sesa vso umazanijo, ki je v porah na vaši koži. Odpravlja ogrce, grobo kožo, temno kožo, pa tudi odmrlo kožo.

Ob redni uporabi profesionalnega vakumskega čistilca AXI dvignete kožno maso, lahko povečate prepustnost kože, pospešite absorpcijo lepotnih tekočin, naredite kožo bolj elastično in sijočo, ter hkrati lahko lepotna funkcija vakumskega čistilca AXI naredi pore lepše in kožo bolj gladko.

Zakaj se odločiti za uporabo profesionalnega čistilca AXI:
• Ker naša tehnologija vakumskega sesanja ohranja stalen pritisk med 40-60 KPA in je drugačen od drugih vakumskih čistilcev ogrcev. Je varen za odstranjevanje črnih ogrcev, nestrupen in neškodljiv za vašo kožo.

• Ker globoko in učinkovito očisti ogrce, koži omogoča prosto dihanje in zdrav obraz.

• Ker je primeren za vse vrste kože.

• Ker ima 5 močnih nivojev sesanja in 5 nadomestljivih sesalnih glav za odstranjevanje ogrcev, za grobe pore, za grobo kožo, za temno kožo, za piling odmrle kože in aken ter gladko kožo globoko in učinkovito očisti.

• Ker ga lahko imate shranjenega v kopalnici ali splalnici. Je prenosen in s funkcijo prikaza lahko preprosto upravljate moč sesanja.

Naš profesionalni vakumski čistilec AXI ima 5 sesalnih glav in jih je mogoče enostavno zamenjati. Ima veliko krožno luknjo glave za močno sesanje. Majhna glava krožne luknje s šibkim sesanjem. Glava z ovalno luknjo lahko naredi vašo kožo bolj elastično in kompaktno. Idealen je za odstranjevanje aken in ogrcev.
Zaradi super močnega sesanja 40-60 KPA bo odlično odstranil vse ogrce, mozolje, nečistoče in olje na obrazu. Stopnja 1 je namenjena občutljivi koži in odpravlja ogrce. Stopnji 2 do 3 sta namenjeni nevtralni koži in globokim ogrcem. Stopnji 4 do 5 sta namenjeni mešani in mastni koži ter globokim ogrcem.
Nega delovanja s LED lučjo:
• Valovna dolžina rdeče svetlobe 620nm: spodbuja obnavljanje kolagena, nežno kožo, povečuje elastičnost kože.
• Valovna dolžina zelene svetlobe 530nm: razpad melanina naredi kožo bolj svetlejšo.
• Modra svetloba valovne dolžine 415nm: sterilizira in učvrsti kožo. Popravi hrapavost kože, poškodbe in druge težave na obrazu.

Uporaba profesionalnega vakumskega čistilca AXI:

1. KORAK: očistite obraz in za odpiranje por uporabite toplo vodo.

2. KORAK: glede na vaše zahteve izberite med petstopenjskim sesanjem. Začnite z najnižjo stopnjo.

3. KORAK: vakumski čistilec premikajte naprej in nazaj okrog por s konstantno hitrostjo, počasi se premikajte, ne zadržujte se predolgo na enem mestu, da se izognete poškodbam in ne pritiskajte trdo ali ne vlečite navpično.

4. KORAK: po čiščenju obraza z vakumskih čistilcem ogrcev AXI umite obraz z hladno vodo, da obnovite obdelane pore.

Komplet vsebuje:
– 1x profesionalni vakumski čistilec ogrcev AXI,
– 5 x zamenljive glave,
– 12 x izolacijskih blazinic,
– 6 x gumic,
– 1 x USB kabel,
– 1 x navodila za uporabo.