PRALNA MASKA ZA DEKLICE – BABUŠKA

4.50 

Pralna maska je primerna za večkratno uporabo. Narejena je iz dvoslojne 100% bombažne gosto tkane tkanine. V zgornjem delu je žička za nosno tesnenje in prilagoditev maske.

Opis

Pralna maska je primerna za večkratno uporabo. Narejena je iz dvoslojne 100% bombažne gosto tkane tkanine. V zgornjem delu je žička za nosno tesnenje in prilagoditev maske. Pralna maska ima pri strani mehko elastiko za namestitev za ušesa.

Zaradi kombinacije uporabljenega matariala, pralna maska omogoča normalno dihanje. 

Z pralno masko po uporabi ravnajte previdno ter odgovorno. Za odstranitev maske primite za konce elastike ter previdno snemite z obraza.  Priporočamo, da po uporabi pralno masko odložite na določeno mesto, da ne bo prihajala v kontakt s čistim perilom ali drugim materialom. Ne priporoča se pranja pralne maske v pralnem stroju z ostalim perilom.

Material: 100% bombaž.

OBVEZNO je pranje pred prvo uporabo.

VZDRŽEVANJE:

Maska ni izdelana v sterilnem okolju. Zato pred prvo uporabo priporočamo, da jo prelijemo z vročo vodo (90-95 stopinj Celzija), pustimo namočeno 2-5 minut. Ostala pranja priporočamo pranje na 60 stopinj Celzija. Ko je suha, jo prelikamo. Zaradi vstavljene žičke v nosnem predelu, maske ne mencamo.

Navodila za uporabo pralnih bombažnih mask:
– Maska je namenjena večkratni uporabi.
– PRED NAMESTITVIJO MASKE SI UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE.
– Elastična trakova namestimo za ušesa.
– Masko namestite na obraz od zgornjega dela nosnega korena preko ust in pod brado, da se maska tesno prilega obrazu. Pravilno nameščena maska mora pokrivati usta, nos in brado – maske nikoli ne nosimo »zložene« pod nosom ali pod brado!
– Nosno sponko oblikujemo okoli korena nosu, da se čim bolj prilega obrazu.
– Masko primemo za zgornji in spodnji rob ter jo razpremo.
– Maske se med uporabo ne dotikajte, v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke!!! (Tako preprečite prenos mikrobov).
– Po 2 urah ali v primeru ovlažitve,  masko odstranite s prijemom za trak ali elastiko. Maske se nikoli ne dotikajte spredaj.
– Masko odložite v vrečko in jo zaprite. Po rokovanju z masko si obvezno umijte ali razkužite roke.
– Po 72 urah masko operite, vrečko pa razkužite.

OPOZORILO:

Pralna maska ni atestirana in nima certifikata. Ni medicinski pripomoček, pomaga pa pri zmanjševanju prenosa virusov. Služi kot dodatna zaščita pred prenosom kapljičnih okužb in zagotavja stopnjo zaščite sebe ter okolice.

Maska ni opredeljena kot osebna varovana oprema po Uredbi (EU)2016/425 in ni medicinski pripomoček po direktivi 93/42/ES ali Uredbi (EU)2017/745. Prepovedano je masko sterilizirati v mikrovalovni pečici, saj maska vsebuje žico in lahko pride do samovžiga!

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).