OZONATOR ZRAKA ECO129-NI NA ZALOGI

65.90 

OZONATOR ZRAKA ECO129 je naravna rešitev za alerije dihal in plesni. Uničuje bakterije, glive, viruse, cvetni prah, odpravlja vonjave domačih živali, odpravlja vonjave v kuhinji, na stranišču, odpravlja cigaretni dim in uničuje druge mikroorganizme v zraku.

Razprodan! Trenutno ni dobavljiv!

Šifra: ECO129 Kategoriji: ,

Opis

OZONATOR ZRAKA ECO129 je naravna rešitev za alerije dihal in plesni. Uničuje bakterije, glive, viruse, cvetni prah, odpravlja vonjave domačih živali, odpravlja vonjave v kuhinji, na stranišču, odpravlja cigaretni dim in uničuje druge mikroorganizme v zraku. Deluje na podlagi ozona in je sterilizator v našem zaprtem bivalnem prostoru. Ima lep dizajn in je primeren za vsa gospodinjstva, pisarne, podjetja, hotele, apartmaje.

Podjetje s 25 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka,ionizatorji in ozonatorji, tako velja tudi za OZONATOR ZRAKA ECO129.

OZONATOR ZRAKA ECO129 je tih in ima malo porabo.

OZONATOR ZRAKA ECO129 ima možnost treh nastavitev in sicer:
• brez delovanja ozona, samo LED lučka (primerno za nočno lučko),
• z delovanjem ozona in z LED lučko,
• z delovanjem ozona in brez LED lučke.

Prenosni OZONATOR ZRAKA ECO129 se lahko uporablja:
v sobi, na WC, v kopalnici, v kuhinji, v pisarni, na hodniku, v čakalnici, v sejni sobi in na mestih, kjer je potrebno odstraniti neprijetne vonjave in sterilizirati.

Funkcija prenosne naprave OZONATORJA ZRAKA ECO129:
• Kopalnica: odstrani neprijetni vonj, tobačni dim in delce v zraku.
• Kuhinja: odstrani vonjave hrane in kuhanje (čebula, česen, ribe,gulaž, palačinke …).
• Hišni ljubljenčki: odstrani neprijetni vonj domačih živali.
• Sobe: uniči bakterije, plesni in odstrani neprijetne vonjave v omari.
• Preproge, pohištvo: odstranjuje škodljive pline, kot je formaldehid, ki izvira iz novega pohištva, barv in preprog.

Tehnični podatki:
Napetost: 200 – 240V/50Hz
Moč: 1W
Izhod ozona: 5mg/h
Dimenzija: 106 mm x 66 mm x 55 mm
Teža: 0,08 kg
Količina zraka: cca. 50m3/h
Prostor: cca. 10m2
Svetlobnost LED luči: 10-20 Lux ponoči
Certifikati: CE, RoHS, FCC
Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!
Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).