NAPRAVA ZA PRANJE PERILA ECO PROFESIONAL

2,900.00 

Izdelek ECO PROFESIONAL je okolju prijazna in učinkovita naprava, ki jo uporabljajo bolnišnice, bazeni, šole, hoteli, čistilnice in druge javne ustanove. Z visoko učinkovitostjo sterilizacije in čiščenja vode v profesionalne namene, izdelek ECO PROFESIONAL skrbi za zmanjševanje škode na infrastrukturi, ki nastane zaradi škodljivih bakterij v vodi.

Šifra: ECO2 Kategoriji: ,

Opis

Napredna tehnologija prečiščevanja vode; visoka pretočnost in velika prostornost!

Izdelek ECO PROFESIONAL je okolju prijazna in učinkovita naprava, ki jo uporabljajo bolnišnice, bazeni, šole, hoteli, čistilnice in druge javne ustanove. Z visoko učinkovitostjo sterilizacije in čiščenja vode v profesionalne namene, izdelek ECO PROFESIONAL skrbi za zmanjševanje škode na infrastrukturi, ki nastane zaradi škodljivih bakterij v vodi.
Izdelek ECO PROFESIONAL s pomočjo nanotehnologije in trajnih magnetnih materialov prečisti vodo iz pipe tako, da vodo najprej vrtinčni v statičnem mešalniku, nato pa jo pod posebnimi zračnimi pogoji še enkrat spusti skozi statični mešalnik, da zagotovi idealno razmerje med plini in tekočino. ECO PROFESIONAL ne zadržuje vode in vodo čisti sproti, tako se izognemo potencialnem dodatnem onesnaževanju vode zaradi shranjevanja in zadrževanja.

 

Uporaba: Bolnišnice, bazeni, hoteli, šole itd.
Uporablja se tudi pri pomivalnih industrijskih strojih za pomivaje posode.

Prednosti:
• Uniči bakterije v kratkem času
• Odstranite nečistoče in preprečuje infekcije
• Sterilizira in dezinficira
• Dekontiminacija in prečiščevanje
• Ne onesnažuje okolja in je energijsko učinkovit
• Preprosta montaža
• CE & Rohs & Patent

Kaj je ECO PROFESIONAL?
Presenetljivo učinkovit in praktični sistem!
ECO PROFESIONAL je presenetljivo učinkovit za pranje perila v hladni vodi, ki vsebuje edinstveno tehnologijo in delovanje z aktivnim sistemom kisika. Izdelek ECO PROFESIONAL je naprava, spoštljiva do okolja in je namenjena za uporabo v podjetjih kot so: hoteli, restavracije, bolnišnice, šole, pralnice, zdravilišča, telovadnice, frizerski saloni, apartmaji, hostli, vrtci, domovi starejših občanov ali domovi upokojencev, spa & wellnes centri in na drugih javnih mestih.
Z visokim izkoristkom sterilizacije in prečiščevanjem vode želi ECO PROFESIONAL zmanjšati škodo, ki jo povzročajo bakterije, ki se lahko profilirajo skozi vodo.

Izdelek ECO PROFESIONAL z napredno nano tehnologijo in trajnimi magneti obdela vodo iz pipe. Najprej preko mešanja v statičnem mešalniku in nato vodo pomeša s kontroliranim ozonom in srebrnimi ioni, skozi drugi statični mešalnik, ki poskrbi za ustrezen plinsko tekočinski delež.
ECO PROFESIONAL ne vsebuje shranjevalnika vode (rezervoarja), kar pomeni, da se tako prepreči druga onesnaženja, ki bi se lahko pripetila pri skladiščenju vode.

ECO PROFESIONAL ima naslednje glavne naloge:
• Mehča vodo
• Dezinficira, sterilizira, dekontaminira in čisti
• Visoka učinkovitost, varčevanje z energijo in varovanje okolja
• Ne potrebuje praška, mehčalca

Tehnični podatki:

Model: ECO PROFESIONAL

Adapter: VHOD: AC 100-240V/50-60HZ,;IZHOD: DC12V;7. 5A; 90W

Moč naprave: VHOD: DC 12V, 36W

Koncentracija ozona: 0.6 – 1.2mg/L

Pritisk vode: minimum: 2 BAR, maximum: 8.5 BAR

Pretok vode: minimum: 7.5L/minuto, maximum: 20L/minuto

Delovna temperatura:0ºC~40ºC

Dimenzija naprave:66 cm x 45 cm x 14,6 cm

Neto teža: 7 kg

Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!