NAPRAVA ZA PRANJE PERILA ECO PRANJE

597.00  417.90 

Izdelek ECO PRANJE prihrani denar, tudi do 1.000 evrov na leto, v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčalcem za perilo in pranjem perila, sredstvi za mehčanje vode, servisi zaradi vodnega kamna.

Počisti
Šifra: ECO1 Kategoriji: , ,

Opis

Prihranek, zdravje in varstvo okolja!

Prednosti uporabe naprave ECO PRANJE za pranje perila vpliva tako na prihranke, zdravje in okolje.
Izdelek ECO PRANJE prihrani denar, tudi do 1.000 evrov na leto, v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčalcem za perilo in pranjem perila, sredstvi za mehčanje vode, servisi zaradi vodnega kamna.
Uporaba izdelka ECO PRANJE ima številne zdravstvene prednosti, saj odstrani 99,6% bakterij in mikrobov, tako se izognemo kožni alergiji in se priporoča za občutljivo kožo.
Prav tako je izdelek ECO PRANJE primeren za ECO čiščenje, saj ni odpadne plastične embalaže, katera uničuje naše okolje in ni potrebe po uporabi kemikalij, ki se nato prav tako odvajajo v okolje v katerem prebivamo.

ECO PRANJE je najbolj napredna rešitev na trgu!
Občutljivost za okolje, za zdravje in dobro počutje doma je izdelek ECO PRANJE prava rešitev za vas. Cilj je, da izdelek izboljšuje kakovost življenja družin in spodbujanje okoljskih izboljšav brez uporabe kemikalij z najbolj praktičnim in učinkovitim sistemom za pranje perila in dopolnjuje ter uporablja hladno vodo z aktivnim kisikom.

Je najbolj praktičen in učinkovit način pranja oblačil!
ECO PRANJE je naprava priključena na pralni stroj za pranje perila – je okolju prijazna in namenjena za domačo uporabo. Je presenetljiv in učinkovit način za pranje perila v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo in delovanje aktivne metode kisika.
Magnetizer uporablja predfilter za pranje in tako spremeni molekularno strukturo vode. S tem ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, razgradi umazanijo in razkuži perilo. Rezultati pranja in sterilizacije z aktivnim kisikom so zelo dobri, predvsem pri otroških oblačilih, spodnjem perilu, posteljnini, brisačah in vsemi vrstami oblačil.
ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6% mikrobov in bakterij brez škodljivih učinkov na zdravje.
Je bolj praktičen in učinkovit način za pranje oblačil.
Oblačila lahko peremo brez detergentov (praškov, mehčalcev ali belilnih sredstev). V primeru, da so na oblačilih trdovratni madeži, dodamo malo pralnega tekočega praška v predpanje.

 

 

Zakaj se odločiti za ECO PRANJE?
Prihranki, zdravje in varstvo okolja!
Uporaba naprave ECO PRANJE vpliva na prihranek denarja, zdravja in obenem varuje okolje.
ECO PRANJE prihrani denar do kar 1.000 evrov na leto (v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčanjem in čiščenjem oblačil nasploh).
Uporaba naprave ECO PRANJE ima številne zdravstvene prednosti, saj odstrani 99,6% bakterij in mikrobov. Ne škoduje občutljivi koži in ne povzroča kožnih alergij.
Ob uporabi ECO PRANJA ne nastaja odpadna plastična embalaža – prav tako se ne uporablja dodatnih kemikalij, ki bi se jih nato odvajalo v okolje.

Vse prednosti naprave ECO PRANJE:
– Čista oblačila brez detergenta:
Kisik, peroksidi in plinski mehurčki razgradijo umazanijo, ni ostankov pralnih sredstev, detergentov, odstrani neprijetne vonjave.
– Čistilna moč kisika:
Oblačila pridobijo bolj živahne barve in okrepite svoje bele obleke. Oblačila bodo videti veliko bolje, mehka in bodo trajala veliko dlje. Izbirate med 3 stopnjami ozona, glede na vaše potrebe.
– Odličen za občutljivo kožo ali alergije:
Z ne uporabo detergentov, belil ali kemije, ECO PRANJE ne bo povzročal alergijske reakcije. ECO PRANJE odstrani, sterilizira 99,6% bacilov in bakterij. Prav tako odstrani ostanke detergentov v tkaninah in samem pralnem stroju.
– Enostavno in udobno delovanje:
ECO PRANJE se samodejno aktivira, ko pralni stroj prične delovati in se ustavi, ko je pranje končano. Modra LED lučka pomeni, da naprava pravilno deluje.
– Enostavna montaža:
Naprava ECO PRANJE je povezana z priključno cevjo na vodovodno omrežje in nato z dovodno cevjo v pralni stroj.
– Okolju prijazen:
Ker ne uporabljate detergentov ne onesnažuje okolja. Brez uporabe kemičnih dodatkov (prašek, mehčalec, belilo…) ni odpadne embalaže, s tem razbremenite okolje.
– Zaščititi dom:
ECO PRANJE uporablja LED prikazovalnik za spremljanje uspešnosti in pravilno delovanje. Prav tako je opremljen z detektorjem vode, senzorjem, ki v primeru puščanja sproži zvočni alarm in samodejno izklopi napravo. Prav tako ščiti pralni stroj in odtočne cevi pred oblogami (zamašitvijo) zaradi pralnih sredstev in detergentov.

ECO PRANJE je najbolj napredna rešitev na trgu!
Skrb za okolje, zdravje in dobro počutje so ena temeljnih načel h katerim strmi izdelek ECO PRANJE. Cilj izdelka je, da izboljša kakovost življenja družine in spodbuja k okoljski izboljšavi brez uporabe kemikalij. ECO PRANJE je najbolj praktičen in učinkovit sistem za pranje perila ob kateri se uporablja hladna voda z aktivnim kisikom.

Komplet vsebuje:

– napravo ECO PRANJE,

– priključno cev med napravo ECO PRANJE in vašim pralnim strojem,

– stenski nosilec,

– izvijač,

– tri (3) zidne vložke in tri (3) vijake za pritrditev,

– navodila v slovenskem in angleškem jeziku,

– nemška tehnologija.

Tehnični podatki:

Model: ECO PRANJE

Električni dovod: AC 100-240V/50-60 Hz

Električni odvod: DC 12V, 3A

Koncentracija ozona: 0.5-1.0 mg/L

Pritisk vode: 2.75 BAR – 7 BAR

Delovna temperatura: samo hladna voda od 0ºC~40ºC

Dimenzije naprave: 47,7 cm x 24 cm x 8 cm

Neto teža: 3 kg

Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Dodatne informacije

Barva

Modro-Bela, Modro-Srebrna, Roza-Bela, Zlato-Srebrna

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).