NAPRAVA ZA ČIŠČENJE ECO CLEAN BAR

349.90 

S čistilcem sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR hrano, ki jo želite ozonizirati, v surovem stanju celo ali narezano potopite v skledo z vodo, v katero postavite napravo ECO CLEAN BAR.

Opis

Zdrav način življenja – celovito čiščenje! 

Bakterije, viruse in druge mikroorganizme ozon (O3) uniči z oksidacijo njihove membranske strukture, zato ga uporabljajo za dezinfekcijo vode in zraka, pa tudi hrane in hišnih potrebščin. Raztopljeni ozon je še močnejši, zato sadje in zelenjava, meso in hišne potrebščine obdelane z ozonom, so v celoti očiščene škodljivih organizmov. Ozon ima zelo močno antibakterijsko delovanje, močnejše od drugih sredstev za sterilizacijo.
S čistilcem sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR hrano, ki jo želite ozonizirati, v surovem stanju celo ali narezano potopite v skledo z vodo, v katero postavite napravo ECO CLEAN BAR. Ko napravo vključite se začnejo prikazovati mehurčki, ti pokončajo bakterije, s sadja in zelenjave odstranijo pesticide (97 %), toksine in trdovratno umazanijo, v mesu pa razgradijo ostanke hormonov in antibiotikov.

ECO CLEAN BAR ozonski čistilec pa sterilizira tudi jedilni pribor, otroške stekleničke, otroške igrače, nakit in očala.
Naprava ECO CLEAN BAR je narejena na modernem videzu, da je primerna za vse ljudi. Izbirate jo lahko med roza, zeleno ali modro bravo v kombinaciji z belo bravo.
Ena polnitev naprave ECO CLEAN BAR zadostuje za 30 čiščenj, nato je potrebno napravo napolniti s polnilcem in je pripravljena za nadaljno čiščenje.

Komplet vsebuje:
– napravo ECO CLEAN BAR,
– polnilec,
– navodila v slovenskem in angleškem jeziku.

Tehnični podatki:

Model: ECO CLEAN BAR

Napetost: DC-8.4V

Moč: 10W

Teža izdelka: 850g

Dimenzija naprave: 10,3 cm x 29,2 cm

Material: ABS

Certifikat: CE

Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!