NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05-NI NA ZALOGI

76.90 

NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 ima najnovejšo tehnologijo in moderen dizajn, ki zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, v pisarni, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji, v garderobi in itd. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in vam omogoča lažje dihanje.

Razprodan! Trenutno ni dobavljiv!

Opis

Čistilci zraka so že dolgo znani v naših domovih in srečujemo jih tudi na podjetjih. Uporabljamo jih za čiščenje zraka v velikih in majhnih prostorih. Ne le alergični bolniki in astmatiki, ampak tudi ljudje, ki nimajo podobnih zdravstvenih težav, vse bolj imajo raje čisto vzdušje do prašnega in umazanega zraka v njihovem domu. Poleg higienskega vidika, čistilci zraka pomagajo, da je zrak čist in neškodljiv za dihanje. Seveda bo to pozitivno vplivalo na zdravje telesa kot celote.

Priporočamo vam NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05, ki uniči do 99,9% onesnaženja zraka v prostoru in s tem uniči tudi formaldehide v naših domovih. Z namiznim čistilcem zraka ECOXD05 boste vdihovali čist in svež zrak.

NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 ima najnovejšo tehnologijo in moderen dizajn, ki zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, v pisarni, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji, v garderobi in itd. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in vam omogoča lažje dihanje.

Po določenem času uporabe lahko pričakujete:
• zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisom in drugimi respiratornimi boleznimi,
• občutno zmanjšanje pojavnosti glavobolov in migren,
• uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst.

NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 deluje na principu ionov in ozona. Naprava ima vgrajeno litijevo baterijo z visoko zmogljivostjo 3200mAh. Polni se na USB kabelj. Z NAMIZNIM ČISTILCEM ZRAKA ECOXD05 s sterilizacijo odstranimo neprijetne vonjave in formaldehide. NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 očisti prostor do 20 m2.

Delovanje NAMIZNEGA ČISTILCA ZRAKA ECOXD05:
• en pritisk na gumb in kombinacija čiščenja negativnih ionov in ozona je vključena. Lučka na napravi sveti modre barve in naprava deluje 20 minut nato se samodejno izklopi.
• dva pritiska na gumb in kombinacija čiščenja negatiivnih ionov in ozona je vključena. Deluje tako, da sveti modra lučka, deluje 20 minut nato se izklopi in miruje 30 minut, nato ponavlja delovanje na 20 minut in 30 minut mirovanja. Naprava deluje tako dolgo, dokler je ne izklopite na gumb izklop.
• Kadar je litijeva baterija prazna, bo začela na napravi goreti rdeča luč, takrat napolnite napravo s priloženim kabljom na USB. Pred polnjenjem obvezno izkopite napravo. Med samim polnjenjem bo na napravi utripala rdeča lučka in ko se bo ugasnila, je naprava napolnjena.

Tehnični podatki:

Napetost: DC5V

Poraba energije in moči: 1,5W in 4W

Dimenzija: 54 mm x 60 mm x 158 mm

Teža: 240g

Negativni ion: 8.000.000 pcs/m3

Koncentracija ozona: 100ppm

Prostor: do cca.20m2

Viskoa zmogljivost baterije: 3200mAh

Stopnja odstranjevanja formaldehida: 99,2%

Stopnja ubijanja stafilokoka: 99,9%

Ima UV germicidirano žarnico medicinske kakovosti

Certifikati: CE, RoHS

Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!
Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).