MAZILO ARNIKA

14.99  12.99 

Mazilo z arniko blagodejno vpliva na dihanje in umirja kašelj.

Opis

Arnika in izdelki narejeni iz arnike so predvsem poznani pri ljudeh, ki se profesionalno ali ljubiteljsko ukvarjajo s športom. Velikokrat se uporablja kot sproščujoča masaža, saj ustvarja občutek ugodja. Blagodejno vpliva tudi na dihanje in umirja kašelj.

INCI: ARNICA MONTANA EXTRACT, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, ABIES ALBA, METHYL SALICYLATE, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJUPUTI LEAF OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA BARK OIL, ROSMARINUS OFFICINALS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, LINALOOL.

Količina: 50 ml.

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).