ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI – ROZA

49.90  19.96 

ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI je vrhunsko dovršen, da vašemu malčku zagotovi očiščen nosek na popolnoma nežen način in miren spanec za vso družino.

Opis

Ima vaš otrok zamašen nos?

Na najlažji način varno in učinkovito očistite zamašen nos.
Varen in higienski ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI je narejen za čiščenje nosu. Mehka konica ne poškoduje sluznice znotraj nosnic in ne povzroča nelagodja. ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI je izjemno tih in ne bo motil otroka med čiščenjem nosu. Z ELEKRONSKIM NOSNIM ASPIRATORJEM AXI lahko otroku očistite nos zelo hitro in enostavno.

Pozabite na ušesne čepke, bombažne in papirnate robčke ter druge metode čiščenja nosu, zaradi katerih vaši najmlajši jokajo in se zgražajo. ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI bo očistil nos brez bolečin. Je praktičen in ga lahko držite v samo eni roki, medtem ko v drugi roki držite glavo otroka. Primeren je za dojenčke in otroke do 10 let starosti. Po uporabi ga z lahkoto očistite in vzdržujete. Deluje na baterije in polni se preko priloženega USB kabla.

Zakaj se odločiti za ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI, zato ker:
• se poslovite od neprijetnega in nadležnega čiščenja nosu;
• je prijazen do otroka, na povsem neboleč način, učinkovito očisti zamašen nos;
• ima tiho delovanje, za čiščenje nosu tudi med otrokovim spanjem;
• je hitra uporaba, čiščenje traja le nekaj sekund;
• je primeren tudi za otroke, ki imajo kronično vnetje gornjih dihal.

ELEKTRONSKI NOSNI ASPIRATOR AXI je vrhunsko dovršen, da vašemu malčku zagotovi očiščen nosek na popolnoma nežen način in miren spanec za vso družino. Elektronski nosni aspirator AXI ne vsebuje toksičnih stvari, zato je popolnoma varen za uporabo pri vaših najmlajših. Elektronski nosni aspirator AXI vključuje dva mehka silikonska nastavka primerna za novorojenčke in otroke stare nad 2 leti.

Komplet vsebuje:
– 1 x nosni aspirator,
– 1 x USB kabelj,
– 8 x gobic.

Tehnični podatki:

Starost otroka: 0-10 let
Teža: 0,48 kg
Nastavki: 2
Baterija: 380 mAH
Moč: 5V
Filtri oz. gobice: DA
Prilagodljiva moč sesanja: DA
Certifikati: ROHS, CE
Garancija: 1 leto

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!
Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).