ČISTILNI SISTEM RAINBOW

Rainbow čistilni sistem za svoje delovanje uporablja najmočnejši naravni element – vodo, ki ujame prah in neprijetne vonjave. Iz njega vedno izhaja čist, z vodo opran zrak.

 
 
 

Šifra: RAINBOW Kategoriji: ,

Opis

Rainbow čistilni sistem za svoje delovanje uporablja najmočnejši naravni element – vodo, ki ujame prah in neprijetne vonjave. Iz njega vedno izhaja čist, z vodo opran zrak.

Sistem vodne filtracije – separacije ujame 99,997% običajne hišne umazanije. Preostale mikroskopsko majhne delce pa ujame HEPA nevtralizator. Ta dvostopenjski sistem filtracije odstrani skoraj 100% prahu in umazanije.

Motor, ki deluje s tehnologijo dvojnega upora in razvija moč tornada, vas bo zadovoljil tudi pri najzahtevnejših nalogah in omogoča neomejeno življenjsko dobo motorja.
Premišljeno so namestili vsa stikala na ergonomično oblikovanem ročaju in s tem omogočili nadzor moči pri uporabi vseh priključkov. Menjava cevi in različnih nastavkov je opravljena v nekaj sekundah.

Rainbow čistilni sistem vam sledi iz sobe v sobo na lahko vodljivem podvozju. Vsi robovi so oblečeni v gumo in s tem preprečujejo poškodbe vaših sten in pohištva. Osvetljuje pot pred vami in tako nikoli ne spregledate umazanije. Umazanija, živalska dlaka, drobtine kar izginjajo v učinkoviti krtači. Stranske vrteče ščetke pa poskrbijo, da počistite umazanijo tudi po vseh vogalih.

Z električno krtačo boste odlično očistili preproge, parket, ploščice, laminat in druge vrste gladkih površin.
Umazanija, živalske dlake, drobtine kar izginjajo v močni ščetki električne krtače. Stranske vrteče krtačke pa počistijo tudi umazanijo ob zaključnih letvah, ki jo vedno težko dosežemo. Spodnji del je oblazinjen z gumo, ki preprečuje poškodbe na vašem pohištvu.
Močna LED lučka na krtači lepo osvetljuje vašo pot čiščenja. Tako nikoli ne spregledate nepočiščenega dela.

Neodvisni laboratorijski testi dokazujejo, da Rainbow čistilni sistem premaguje konkurenco v učinkovitosti filtriranja. S kombiniranjem vodno-ločevalne tehnologije, enosmernega motorja brez ščetk (BLDC) in HEPA nevtralizatorja, Rainbow ujame skoraj 100% umazanijo v gospodinjstvu in doseže veliko boljšo kvaliteto notranjega zraka.

Rainbow čistilni sistem je certificiran kot prijazen za astmatike in alergike s strani AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America).

Združenje proizvajalcev aparatov za dom (AHAM – Association of Home Applicane Manufacturers) potrjuje, da je Rainbow čistilni sistem dokazano zasnovan z namenom manjšanja števila onesnaževalcev zraka, ki omogočajo slabo kvaliteto notranjega zraka.

Rainbow dosega Carpet Industry Standard (standard za čiščenje preprog) za vse tri elemente: odstranjevanje umazanije, zadrževanje ujetega zraka in izgled preprog.

Izkoristite moč čistilnega sistema Rainbow in uporabite vse nastavke, da boste počistili vsak kotiček vašega doma. K čistilnemu sistemu Rainbow in električni stepalni kartači so v kompletu še preostali priključki. Ti priključki so: metla za tla in stene, nastavek za oblazinjeno pohištvo, podaljšan nastavek in nastavek za napihovanje, nosilec za nastavke, ščetka za prah, ozki nastavek, upogljiv ozek nastavek za hladilnik, pršilka in vrečka za vakumiranje.

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).