ČISTILNI SISTEM RAINBOW

Rainbow čistilni sistem za svoje delovanje uporablja najmočnejši naravni element – vodo, ki ujame prah in neprijetne vonjave. Iz njega vedno izhaja čist, z vodo opran zrak.

 
 

Opis

Rainbow čistilni sistem za svoje delovanje uporablja najmočnejši naravni element – vodo, ki ujame prah in neprijetne vonjave. Iz njega vedno izhaja čist, z vodo opran zrak.
Sistem vodne filtracije – separacije ujame 99,997% običajne hišne umazanije. Preostale mikroskopsko majhne delce pa ujame HEPA nevtralizator. Ta dvostopenjski sistem filtracije odstrani skoraj 100% prahu in umazanije.
Motor, ki deluje s tehnologijo dvojnega upora in razvija moč tornada, vas bo zadovoljil tudi pri najzahtevnejših nalogah in omogoča neomejeno življenjsko dobo motorja.
Premišljeno so namestili vsa stikala na ergonomično oblikovanem ročaju in s tem omogočili nadzor moči pri uporabi vseh priključkov. Menjava cevi in različnih nastavkov je opravljena v nekaj sekundah.
Rainbow čistilni sistem vam sledi iz sobe v sobo na lahko vodljivem podvozju. Vsi robovi so oblečeni v gumo in s tem preprečujejo poškodbe vaših sten in pohištva.
Osvetljuje pot pred vami in tako nikoli ne spregledate umazanije.
Umazanija, živalska dlaka, drobtine kar izginjajo v učinkoviti krtači. Stranske vrteče ščetke pa poskrbijo, da počistite umazanijo tudi po vseh vogalih.

Z električno krtačo boste odlično očistili preproge, parket, ploščice, laminat in druge vrste gladkih površin.
Umazanija, živalske dlake, drobtine kar izginjajo v močni ščetki električne krtače.
Stranske vrteče krtačke pa počistijo tudi umazanijo ob zaključnih letvah, ki jo vedno težko dosežemo. Spodnji del je oblazinjen z gumo, ki preprečuje poškodbe na vašem pohištvu.
Močna LED lučka na krtači lepo osvetljuje vašo pot čiščenja. Tako nikoli ne spregledate nepočiščenega dela.

Neodvisni laboratorijski testi dokazujejo, da Rainbow čistilni sistem premaguje konkurenco v učinkovitosti filtriranja. S kombiniranjem vodno-ločevalne tehnologije, enosmernega motorja brez ščetk (BLDC) in HEPA nevtralizatorja, Rainbow ujame skoraj 100% umazanijo v gospodinjstvu in doseže veliko boljšo kvaliteto notranjega zraka.

Rainbow čistilni sistem je certificiran kot prijazen za astmatike in alergike s strani AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America).
Združenje proizvajalcev aparatov za dom (AHAM – Association of Home Applicane Manufacturers) potrjuje, da je Rainbow čistilni sistem dokazano zasnovan z namenom manjšanja števila onesnaževalcev zraka, ki omogočajo slabo kvaliteto notranjega zraka.
Rainbow dosega Carpet Industry Standard (standard za čiščenje preprog) za vse tri elemente: odstranjevanje umazanije, zadrževanje ujetega zraka in izgled preprog.