ČISTILEC ZRAKA ECO8128A

831.00 

Čistilec zraka ECO8128A z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Šifra: ECO8128A Kategoriji: ,

Opis

Si želite čist zrak v svojem domu?

Ne moremo jih videti ali vonjati vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Čistilec zraka ECO8128A z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Sistem filtriranja zraka s čistilcem zraka ECO8128A odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih. Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%.

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka ECO8128A vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.
Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

Čistilec zraka ECO8128A je 9 v 1 večnamenski čistilec.
Ima 6 – slojni filter za čiščenje in sicer:
• predfiltriran bombaž z visoko gostoto (odstrani različne vrste onesnaževalcev, ki vsebujejo več kot 20 mikronov, kot so lasje, vlakna, cvetni prah in itd.);
• H12 HEPA filter lahko odstrani več kot 99,97% delcev, katerih premer je 0,03 mm (približno 1/200 premera las);
• hladno-katalizatorski filter lahko absorbira in razgradi formaldehid in druge strupene pline v CO2 in H2O;
• bombažni ogljikov filter;
• filter z aktivnim ogljem (lahko z učinkom čiščenja blaga odstrani organizem in absorbira ter odstranjuje vonjave in strupene pline);
• foto katalizatorski filter (razgrajuje strupene in škodljive pline v zraku, učinkovito uničuje več mikrobov in odstranjuje vonjave ter je odporen proti madežem itd.).

Čistilec zraka ECO8128A ima 5 milijonov negativnih ionov, tako lahko pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihnejo 20% več kisika in izdihnejo 14,5% več ogljikovega dioksida, zato zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni.

Čistilec zraka ECO8128A ima UV-sterilizacijo. Dezinfekcija ozona poskrbi da, ubije viruse, preprečuje nalezljive bolezni, odstran vonj prahu, prečisti zrak, da bo vaše zaprto okolje sveže kot gozd. Naprva ima 2 načina delovanja in sicer samodejnega in ročnega, ter ima tudi tri hitrosti ventilatorja in sicer nizko, srednje in visoko.

Čistilec zraka ECO8128A ima tri kakovosti indikatorja, kateri se pokažejo kot zelena, rumena in rdeča barva. Zelena barva pove, da je kakovost zraka dobra in jo ohranjajte ko spite. Rumena barva pokaže majhno onesnaževanje, deluje na srednji hitrosti, poveča se hitrost čiščenja. Rdeča barva zazna slabo kakovost zraka, deluje pri visoki hitrosti in učinkovito očisti zrak.

Čistilec zraka ECO8128A si lahko prilagodite na čas delovanja in sicer na 1 uro, 2 uri, 4 ure, 8 ur ali 12 ur. Napravo upravljate z dalinjskim upravljalcem na razdalji 10m. Prostor očisti v velikosti do 60m2.

Čistilec zraka ECO8128A ima tudi:
• LCD senzor temperature in vlažnosti;
• 3D pametni odvod zraka;
• ozon deluje 3 minute vsakih 15 minut;
• trije (3) načini delovanja: samodejno, ročno in mirovanje;
• inteligentna samodejna zaščita: ko se sprednji pokrov premakne, se naprava samodejno izklopi.