AQUAMATE – MODEL E2 BLACK

700.00  350.00 

AquaMate za čiščenje vaših preprog in tepihov.

Šifra: AQUAMATEBL Kategoriji: , ,

Opis

AquaMate IV deluje z vašim modelom Rainbow E2 model Black. Omogoča enostavno nastavitev.
Priložena so navodila za uporabo.
Uporablja se skupaj s šamponom AquaMate kateri je prilagojen za delovanje z Rainbow.
V kolikor niste prepričani ali lahko uporabljate AquaMate nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

Povečajte svoje zmogljivosti čiščenja Rainbow z AquaMate. S pomočjo naravne čistilne moči vode in naše posebej zasnovane raztopine za čiščenje preprog AquaMate širokokotna vrtljiva krtača AquaMate vmasira šampon globoko v vlakna preprog za temeljito čiščenje in izpiranje.

AquaMate je pripravljen kadar koli, ko ga potrebujete:
– enostavno odstranjuje madeže, ki jih ni mogoče raztopiti zaradi maščob, olj, razlitja in madežev hišnih ljubljenčkov;
– čsti, obnavlja in dezinficira vaše preproge;
– hitro se posuši.

Za pravilno vzdrževanje izpraznite posodo z raztopino in jo napolnite z vročo vodo, zaženite v ciklu pranja in izpraznite vso raztopino iz cevi, da preprečite, da bi se raztopina izsušila v ceveh in ustvarila zamašitev.

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).