Pranje oblačil brez detergenta je najučinkovitejši način za prerečevanje alergij na kemikalije. Tako odrasli, kot dojenčki so izpostavljeni kemikalijam, vendar se sprašujemo, kako oprati oblačila brez detergenta, da bi odstranili neprijetne vonjave? Kako oprati oblačila brez detergenta naših dojenčkov in odstraniti vse bakterije, ki se kopičijo v njih? To je sedaj vprašanje! A obstaja nešteto lažnih mitov o tem, kako oprati oblačila brez detergenta. Obstajajo tudi tisti, ki svetujejo, da oblačila in igrače dajo v zmrzovalnik in nato operejo oblačila in igrače brez detergenta. In tako naprej do neskončnih zapletenih možnosti.

mama in otrok

V podjetju Eko tehnologija d.o.o. imamo najnovejšo tehnologijo pranja perila, naprava se imenuje ECO PRANJE in je najboljša možnost za preprečevanje alergij na kemikalije. Torej je ECO PRANJE rešitev za pranje oblačil brez detergenta? Seveda.

ECO PRANJE je naprava priključena na pralni stroj za pranje perila, je okolju prijazna in je učinkovit način za pranje perila v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo in delovanje aktivne metode kisika. Uporaba aktivnega kisika je najboljši način. Velika moč aktivnega kisika, ki se uporablja v sistemu ECO PRANJE, odpravlja 99,6 bakterij. Prav tako odpravlja vse slabe vonjave vašega perila. Zaradi tega je ozon najboljši zaveznik za pranje oblačil brez detergenta.

Odkrite vso moč aktivnega kisika v pralnem stroju in v vseh predelih vašega doma, zahvaljujoč napravi ECO PRANJE, ki ima vgrajen generator ozona in napravo lahko namestimo na katero koli pipo v hiši, tako da lahko uporabite vodo z aktivnim kisikom tudi za razkuževanje in čiščenje oken, preprok, tal, nakita, avtomobilov, igrač …

dojenček

Si želite prihraniti do 1.000 eur na leto in investirati v zdravo prihodnost vas in vaše družine, potem nas kontaktirajte, in razložili vam bomo do podrobnosti kako naprava deluje in imate jo možnost spoznati.