S prihodom novorojenčka postanejo vsa vprašanja mladih staršev, kako oprati oblačila za dojenčka, da mu ne bi škodovali s škodljivimi pralnimi detergenti.

Vsaka mamica se sprašuje ali lahko opere oblačila z običajnim pralnim detergentom za pranje perila, ali opere v hladni ali vroči vodi, ali je boljše prati oblačila na roke ali v pralnem stroju.

Če vemo, da je dojenčkova koža ZELO občutljiva in lahko povzročimo alergijske reakcije na koži, bomo seveda zelo pazljivi.

otroško oblačilo

Na trgu je veliko proizvodov za pranje perila, od praškov, mehčalcev in sredstev za odstranjevanje madežev. Vendar moramo vedeti, da vsako pralno sredstvo vsebuje določene kemikalije, katere prodrejo v tkanino in v tkanini tudi kljub opranemu oblačilu tudi ostanejo, zato prihaja do raznih kožnih alergij.

Sedaj se sprašujemo, kako pa oprati oblačila za dojenčka brez detergentov. Ali je to sploh možno? Seveda je in ne samo oblačila za dojenčke, vendar tudi za vsa ostala oblačila.

Na slovenskem tržišču je ekološka naprava ECO PRANJE  katera pere perilo z ozonom, brez detergentov, samo z mrzlo vodo do 30 stopinj celzija. Oblačila so oprana, čista in nevralnega vonja.

Ekološka naprava ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6 % mikrobov in bakterij brez nezaželenega učinka na zdravje.

Več si preberite o ekološki napravi ECO PRANJE na naši spletni strani www.ekotehnologija.si in si ogledajte tudi video.

Poskrbite za svoje zdravje in perite perilo ekološko z napravo ECO PRANJE!