Popust

IONSKA ZOBNA ŠČETKA ZA PSE IN MUCE

Original price was: 34,90 €.Current price is: 29,67 €.

Prihranite: 5,23€ (15%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,67 €.

Nega pasjih in mačjih zob in dlesni je prav tako pomembna za zdrav ugriz, kot pri ljudjeh.

Šifra: ECO3P Kategorija:

Nega pasjih in mačjih zob in dlesni je prav tako pomembna za zdrav ugriz, kot pri ljudjeh.

Zobje in dlesni živali so dnevno izpostavljeni velikim obremenitvam in jih je zato treba večkrat tedensko negovati. Redno čiščenje zob preprečuje nastajanje zobnega kamna in s tem težave z zobmi in slabim zadahom.

V naravi zagotavlja uživanje surovega mesa potrebno brušenje, ki preprečuje nastajanje zobnih oblog. Neodstranjene zobne obloge se lahko spremenijo v zobni kamen, ki vodi do bolečih vnetij dlesni in sčasoma preide tudi do izpadanja zob. V izogib teh težav moramo prevzeti čiščenje zob lastniki živali.

Na tržišču lahko ponudimo ionsko zobno ščetko ECO3, ki obljublja, da bo naredila veliko več, kot pa sedanje zobne ščetke vašega psa ali mačko.
Ionska zobna ščetka ECO3 je primerna tako za ljudi, kot za vaše hišne ljubljenčke, kot so psi, mačke, zajci …

Ionska zobna ščetka ECO3 vsebuje patentirano titanovo palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku. Ionska zobna ščetka ECO3 ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Potrebujete samo vodo, ne potrebujete zobne paste.

Glede na študijo vemo, da 80 – 85 procentov psov, starejših od treh let ima določeno stopnjo paradontalne bolezni. Ščetkanje zob je pravzaprav najboljša skrb za zobovje vašega hišnega ljubljenčka.
Potrebno je že navajati mladička do umivanja zob z zobno ščetko, na koncu umivanja mu je potrebno dati nagrado (piškot), da bo v bodoče ščetkanje zob pri njem tudi prijetneje in zabavno.

Pri starejšem psu se je potrebno prilagoditi in mu umivati zobe v sproščajočem prostoru (brez hrupa in motenj) in začeti z uvajanjem ionske zobne ščetke ECO3, da mu bo kasneje prišlo v rutino umivanje zob.

Prednosti ionske zobne ščetke ECO3:

– odstrani zobne obloge in uničuje bakterije,
– ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
– očisti tudi trdovratne zobne obloge,
– uničuje bakterije in s tem zmanjšuje zobni karies,
– je ekološka, ne potrebuje elektrike ali baterije, manjša poraba vode …

Navadite vašega štirinožca previdno in čimprej, po možnosti že kot mladiča na ščetkanje zob z ionsko zobno ščetko ECO3. Lahko traja nekaj mesecev, preden bo popolnoma sprejel ščetkanje zob. Zato ga ne boste rabili peljati k veterinarju na čiščenje zobnega kamna pod anastezijo na vsakih nekaj let in boste prihranili, zato menimo, da je vredno preizkusiti ionsko zobno ščetko ECO3, saj so ščetine mehke in niso rezane kot pri vseh drugih zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, da ne poškodujete dlesni.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP