11%

PAKET – ionska zobna ščetka ECO5 in nadomestne kompaktne ščetine po izbiri

Original price was: 70,80 €.Current price is: 63,01 €.

Prihranite: 7,79€ (11%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 63,01 €.

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 je prihodnost ustne nege.

Nežna – lepa – napredna.

V darilnem pakiranju boste našli ionsko zobno ščetko ECO5 in komplet kompaktnih nadomestnih ščetin RHYTHM2 (v kompletu so 4 nadomestne ščetine). Popolna izbira za obdarovanje, ne glede na priložnost. 

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 predstavlja inovativen korak v prihodnost ustne nege, zasnovana z namenom, da trajno izboljša vaše ustno zdravje.

S popolnoma drugačnim dizajnom in uporabo ionske tehnologije ponuja številne prednosti za vaše zobe in dlesni.

Z uporabo zamenljivih glav ščetk omogoča trajnostno rešitev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelana iz nerjavečega jekla je trpežna in odporna, kar pripomore k njegovi dolgotrajni uporabi. S Soladey ECO5 lahko dosegate optimalno ustno higieno brez potrebe po zobni pasti, saj izkorišča moč ionov za izjemno čiščenje zob in odstranjevanje zobnih oblog.

Pridobite moč ionske zobne ščetke Soladey ECO5 za vso družino! Zobna ščetka ECO5 je ionska zobna ščetka, ki zlahka odstrani zobni kamen in temeljito očisti zobe.

Primerna je že za najmlajše, tudi tiste, ki šele dobivajo svoje prve mlečne zobke. Priporočljivo pa je, da za najmanjše uporabite posebne otroške zamenljive glave.

Kako deluje ionska zobna ščetka Soladey ECO5?

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 deluje na osnovi japonske ionske tehnologije, ki omogoča učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. S pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarja polariteto, ki temeljito odstrani zobne obloge, zobni kamen, preprečuje krvavenje dlesni in nastanek kariesa. Posebej oblikovane nežne ščetine skrbijo za občutljive dlesni, omogočajo bleščeč nasmeh in ne poškodujejo zobne sklenine.

Prednosti ionske zobne ščetke ECO5:

• zobje bodo gladki in bleščeči, povrnila se jim bo naravna PH vrednost ust,
• bakterije in zobni kamen bo očiščen iz ust v obliki pene,
• zobne obloge in zobni kamen bo povsem izginili po nekajkratni uporabi,
• ker to ni mehansko čiščenje boste prizanesli sklenini in dlesnim,
• očistite lahko tudi jezik, kjer se zadržuje veliko bakterij,
• svež zadah in občutek čistih ust,
• po daljši uporabi bodo postale vaše dlesni močnejše in ne bodo krvavele,
• zobje ne bodo več občutljivi na skelenje,
• očisti tudi lise na zobeh,
• ne potrebujete zobne paste,
• preprosta uporaba, tudi na potovanjih, kampiranjih,
• ob primerni uporabi vam bo služila celo življenje.

Tehnični podatki:

 • barva: bela, roza, modra, črna;
 • odpornost na toploto: do 60 stopinj Celzija;
 • mere: 186 x 15 x 18 mm;
 • material držala: ABS smola, nerjaveče jeklo, AS smola, titanov oksid;
 • material ščetine: najlon;
 • teža: 26g.

Najbolj pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO ECO5 LAHKO UPORABLJAM TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?
Zobna ščetka ECO5 je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate? Izberite primerno trdoto ščetk in pazljivo poskusite s krtačenjem.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO5?
Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO ECO5?
Nosilni del se lahko popolnoma opere.
① Odstranite ščetine in polprevodnik TiO2 ter montažni del sperite z vodo.
② Ščetine pritrdite na osušeno držalo in jo hranite na dobro prezračevanem mestu.

ALI JO LAHKO UPORABIM V KOPALNICI?
Zobno ščetko ECO5 lahko uporabite v kopalnici, vendar se izognite vročemu in vlažnemu prostoru. Hranite na dobro prezračenem mestu.

KATERE NADOMESTNE ŠČETKE LAHKO UPORABLJAM?
Za zobno ščetko ECO5 lahko uporabite vse vrste nadomestnih ščetk, vključno z rednimi velikostmi in kompaktnimi velikostmi. Glede na stanje ust in krtačenja, lahko izbirate med otroško, mehko, srednje mehko, podaljšano ali trdo.

KAKO ZAMENJATI GLAVO ŠČETKE?
Držite vodoravno za del krtače in del držala in ga izvlecite naravnost. Držite za del držala in krtačo varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?
Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jih je potrebno zamenjati.

ALI LAHKO ENO ZOBNO ŠČETKO ECO5 UPORABLJAMO VSI V NAŠI DRUŽINI?
Skupna uporaba držala skrajša življenjsko dobo izdelka zaradi obrabe delov za pritrditev nadomestnih ščetk. S higienskega vidika se izogibajte delitvi zobne ščetke.

KAKO UPORABIM IONSKO ZOBNO ŠČETKO ECO5?

Medtem, ko uporabljate zobno ščetko ECO5, najprej zmočite TiO2 polprevodniški del z vodo. Prav tako osvetlite zobe s umetnim ali naravnim prostorom, kot sta kopalnica in umivalnik, skrbno krtačite na svetlem mestu 3 minute. Med umivanjem zobe samo božate s krožnimi gibi in ne pritiskajte na zobe z zobno ščetko. Vir svetlobe lahko uporabljate bodisi naravno svetlobo ali umetno svetlobo. Svetloba ni potrebna za shranjevanje zobne ščetke ECO5.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

 • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

 • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
 • plačilo po PayPal-u.

TOP