Popust

SOLADEY KIDS KOMPLET: OTROŠKI IONSKI ZOBNI ŠČETKI

61,02 

Soladey KIDS otroška ionska zobna ščetka za deklice in dečke od prvega mlečnega zobka naprej. Ionska zobna ščetka Soladey KIDS bo vaše otroke navadila na pravilno ščetkanje in čiščenje zob. Za kvalitetno ščetkanje zob pa ne potrebujete zobne paste, vendar samo vodo.

AKCIJSKA PONUDBA: komplet vsebuje 2 ionski zobni ščetki SOLADEY ECO3 KIDS!

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Soladey KIDS otroška ionska zobna ščetka za deklice in dečke od prvega mlečnega zobka naprej.

Ionska zobna ščetka Soladey KIDS bo vaše otroke navadila na pravilno ščetkanje in čiščenje zob. Za kvalitetno ščetkanje zob pa ne potrebujete zobne paste, vendar samo vodo.

Izredno mehke podaljšane ščetine učinkovito odstranijo zobne obloge na otroških zobeh, tudi na težko dostopnih mestih. Glava ščetin na ionski zobni ščetki Soladey KIDS se gladko prilagodi katerikoli obliki zobka. Ščetine na ionski zobni ščetki Soladey KIDS niso rezane, kot so pri vseh ostalih otroških zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, da si med ščetkanjem ne poškodujete zobne sklenine in dlesni.

Kako deluje ionska zobna ščetka Soladey KIDS?

Ionska zobna ščetka Soladey KIDS ima dva dela: telo, ki vsebuje majhno solarno ploščo in TiO2 palico, ter zamenljivo glavo, ki drži ščetine.

Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo.

Soladey KIDS ionska zobna ščetka na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. Torej strašni obiski pri zobozdravniku bodo tako postali le prijetni preventivni pregledi. 

Ob rednem čiščenju dva krat na dan s Soladey KIDS ionsko zobno ščetko boste menjavo ščetin na zobni ščetki menjali med 6 in 8 mesecem oziroma ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jih je potrebno menjati.

Držalo ionske zobne ščetke Soladey KIDS je oblikovano tako, da ga otroci, pri katerih še vedno izraščajo mlečni zobje in ki se še učijo samostojnega ščetkanja, omogoča enostaven in trden oprijem. Ker pa so ročne spretnosti otrok še omejene, zato starši poskrbijo za temeljito ščetkanje zob.

Barva 1

, , ,

Barva 2

, , ,