Otroška ionska zobna ščetka SOLADEY KIDS – ORANŽNA

34,90 

Soladey KIDS ECO3 otroška ionska zobna ščetka za deklice in dečke od prvega mlečnega zobka naprej.

Otroška ionska zobna ščetka Soladey KIDS ECO3 za deklice in dečke od prvega mlečnega zobka naprej.

Otroška ionska zobna ščetka Soladey KIDS ECO3 bo vaše otroke navadila na pravilno ščetkanje in čiščenje zob. Za kvalitetno ščetkanje zob pa ne potrebujete zobne paste, vendar samo vodo.

Izredno mehke podaljšane ščetine učinkovito odstranijo zobne obloge na otroških zobeh, tudi na težko dostopnih mestih. Glava ščetin na otroški ionski zobni ščetki Soladey KIDS ECO3 se gladko prilagodi katerikoli obliki zobka. Ščetine na otroški ionski zobni ščetki Soladey KIDS ECO3 niso rezane, kot so pri vseh ostalih otroških zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, da si med ščetkanjem ne poškodujete zobne sklenine in dlesni.

Kako deluje otroška ionska zobna ščetka Soladey KIDS ECO3?

Otroška ionska zobna ščetka Soladey KIDS ECO3 ima dva dela: telo, ki vsebuje majhno solarno ploščo in TiO2 palico, ter zamenljivo glavo, ki drži ščetine.

Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo.

Soladey KIDS ECO3 otroška ionska zobna ščetka na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. Torej strašni obiski pri zobozdravniku bodo tako postali le prijetni preventivni pregledi. 

Ob rednem čiščenju dva krat na dan s Soladey KIDS ECO3 otroška ionsko zobno ščetko boste menjavo ščetin na zobni ščetki menjali med 6 in 8 mesecem oziroma ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jih je potrebno menjati.

Držalo otroške ionske zobne ščetke Soladey KIDS ECO3 je oblikovano tako, da ga otroci, pri katerih še vedno izraščajo mlečni zobje in ki se še učijo samostojnega ščetkanja, omogoča enostaven in trden oprijem. Ker pa so ročne spretnosti otrok še omejene, zato starši poskrbijo za temeljito ščetkanje zob.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.