Popust

Božični paket – Soladey ECO5 z nadomestnimi ščetinami

56,64 

Prihranite: 14,16€ (20%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 56,64 €.
Akcijska cena velja samo do 10.12.2023!
Ob prihajajočih praznikih smo za vas pripravili poseben darilni paket. Presenetite svoje najbližje z uporabnim in kakovostnim darilom – ionsko zobno ščetko Soladey ECO5 in nadomestnimi ščetinami RHYTHM2. S tem darilom boste poskrbeli za zdravje in nasmeh vaših najdražjih.
V darilni paket vam bomo dodali še BREZPLAČNO darilo zaščitni potovalni pokrovček in vam darilni paket tudi BREZPLAČNO lepo zavili s prazničnim motivom darilne vrečke, ki ga boste izbrali. 

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 je prihodnost ustne nege.

Zasnovana, da traja večno. Uporablja se način zamenljive glave ščetke. Nerjaveče jeklo za telo. Soladey ECO5 ima popolnoma drugačen dizajn, kot druge zobne ščetke. Ustna nega s svetlobo in vodo. Soladey ECO5 vam omogoča ščetkanje zob brez zobne paste. Izkoristite moč ionov za vaše ustno zdravje.

Še naprej doživljate učinek in zdravje vaših zob.

Enostavno ščetkanje za vsako osebo. Z ionsko zobno ščetko Soladey ECO5 uspešno odstrnite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob.

Nežna moč japonske ionske tehnologije omogoča:

1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG

Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske zobne ščetke Soladey ECO5 s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste.

2. ZDRAVE DLESNI

Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko zobno ščetko Soladey ECO5 učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.

3. BLEŠČEČ NASMEH

Naša ionska zobna ščetka Soladey ECO5 ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske zobne ščetke Soladey ECO5 povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.

4. VARNA ZA SKLENINO

Z našo ionsko zobno ščetko Soladey ECO5 ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko zobno ščetko Soladey ECO5 japonskega proizvajalca Shiken z več kot 40 letnim razvojem in proizvodnjo.

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 je zelo priljubljena med potrošniki in zobozdravniki, saj zlahka odstrani zobne obloge in temeljito očisti zobe s preprosto ionsko tehnologijo. Ko svetloba absorbira vgrajeno solarno ploščo in začnete ščetkati zobe, se elektroni skozi vodo prenašajo po zobeh prek polprevodnika titanovega oksida. Te reakcije ne občutite, vendar pa zobna obloga postane nestabilna in jo je mogoče naravno enostavno odstraniti.

Pridobite moč ionske zobne ščetke Soladey ECO5 za vso družino! Zobna ščetka ECO5 je ionska zobna ščetka, ki zlahka odstrani zobni kamen in temeljito očisti zobe.

Kako deluje ionska zobna ščetka Soladey ECO5?

Ionska zobna ščetka Soladey ECO5 ima dva dela: telo, ki vsebuje majhno solarno ploščo in TiO2 palico, ter zamenljivo glavo, ki drži ščetine. Nadomestne glave ščetin so prilagojene uporabnikom, ki ustrezajo težavam z zobmi in željami. Nadomestne glave ščetin za nadaljno uporabo najdete TUKAJ.

Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo.

Soladey ionska zobna ščetka ECO5 na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste.

Prednosti ionske zobne ščetke ECO5:

• zobje bodo gladki in bleščeči, povrnila se jim bo naravna PH vrednost ust,
• bakterije in zobni kamen bo očiščen iz ust v obliki pene,
• zobne obloge in zobni kamen bo povsem izginili po nekajkratni uporabi,
• ker to ni mehansko čiščenje boste prizanesli sklenini in dlesnim,
• očistite lahko tudi jezik, kjer se zadržuje veliko bakterij,
• svež zadah in občutek čistih ust,
• po daljši uporabi bodo postale vaše dlesni močnejše in ne bodo krvavele,
• zobje ne bodo več občutljivi na skelenje,
• očisti tudi lise na zobeh,
• ne potrebujete zobne paste,
• preprosta uporaba, tudi na potovanjih, kampiranjih.

Tehnični podatki:

 • barva: bela, roza, modra, črna;
 • odpornost na toploto: do 60 stopinj Celzija;
 • mere: 186 x 15 x 18 mm;
 • material držala: ABS smola, nerjaveče jeklo, AS smola, titanov oksid;
 • material ščetine: najlon;
 • teža: 26g.

Najbolj pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO ECO5 LAHKO UPORABLJAM TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?
Zobna ščetka ECO5 je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate? Izberite primerno trdoto ščetk in pazljivo poskusite s krtačenjem.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO5?
Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO ECO5?
Nosilni del se lahko popolnoma opere.
① Odstranite ščetine in polprevodnik TiO2 ter montažni del sperite z vodo.
② Ščetine pritrdite na osušeno držalo in jo hranite na dobro prezračevanem mestu.

ALI JO LAHKO UPORABIM V KOPALNICI?
Zobno ščetko ECO5 lahko uporabite v kopalnici, vendar se izognite vročemu in vlažnemu prostoru. Hranite na dobro prezračenem mestu.

KATERE NADOMESTNE ŠČETKE LAHKO UPORABLJAM?
Za zobno ščetko ECO5 lahko uporabite vse vrste nadomestnih ščetk, vključno z rednimi velikostmi in kompaktnimi velikostmi. Glede na stanje ust in krtačenja, lahko izbirate med otroško, mehko, srednje mehko, podaljšano ali trdo.

KAKO ZAMENJATI GLAVO ŠČETKE?
Držite vodoravno za del krtače in del držala in ga izvlecite naravnost. Držite za del držala in krtačo varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?
Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jih je potrebno zamenjati.

ALI LAHKO ENO ZOBNO ŠČETKO ECO5 UPORABLJAMO VSI V NAŠI DRUŽINI?
Skupna uporaba držala skrajša življenjsko dobo izdelka zaradi obrabe delov za pritrditev nadomestnih ščetk. S higienskega vidika se izogibajte delitvi zobne ščetke.

KAKO UPORABIM IONSKO ZOBNO ŠČETKO ECO5?

Medtem, ko uporabljate zobno ščetko ECO5, najprej zmočite TiO2 polprevodniški del z vodo. Prav tako osvetlite zobe s umetnim ali naravnim prostorom, kot sta kopalnica in umivalnik, skrbno krtačite na svetlem mestu 3 minute. Med umivanjem zobe samo božate s krožnimi gibi in ne pritiskajte na zobe z zobno ščetko. Vir svetlobe lahko uporabljate bodisi naravno svetlobo ali umetno svetlobo. Svetloba ni potrebna za shranjevanje zobne ščetke ECO5.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

 • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

 • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
 • plačilo po PayPal-u.

TOP