Zaradi sodobnega življenskega sloga in onesnaževanega okolja se zelo stopnjujejo dihalne težave prebivalstva, kot so astma, bronhitis, senen nahod, razne alergije. Veliko ljudi za lajšanje dihalnih težav posega po zdravilh, vendar večinoma ta zdravila ne odpravljajo vzroka in imajo posledično neželene stranske učinke.

Študije so pokazale, da lahko na naraven način s pomočjo negativnih ionov (v našem primeru je to ionizator ECO130) lajšate ali v določenih primerih odpravite dihalne težave.

Naš ionizator ECO130 se imenuje zračni vitamin, saj čiti zrak in blagodejno učinkuje na telo in bivanje v zaprtem prostoru.

Ionizator ECO130 oddaja zdravju prijazne negativne ione, ki iz zraka očistijo alergene, odpirajo dihalne poti, krepijo imunski sistem.

Zrak katerega dihamo ima veliko oneseneževalcev, kot jih že poznamo so to prah, bakterije, virusi, cvetni prah ali senen nahod, vonjave, dim, kemikalije, izpušni plini …

ionizator

Ionizator ECO130 oddaja večjo količino negativnih ionov, kateri se vežejo na pozitivno nabite onesneževalce. Ob uporabi ionizatora ECO130 padejo ti onesnaževalci na tla v zaprtem prostoru in jih več ne vdihujemo.

Na naraven način si lahko pomagamo tudi tako, da obiščemo kraje kjer je veliko negativnih ionov in sicer obisk slapov, sprehodi v gore ali gozdove, tudi daljši sprehodi ob morju nam dajejo prijeten občutek v telesu.

ionizator

Ionizator ECO130 je priporočljiv predvsem za astmatike, za ljudi, ki se borijo proti senenemu nahodu, za ljudi, ki imajo vnetje sinusov, kronični bolniki z bronhitisom, bolniki z migreno in glavobolom.

Ionizator ECO130 uporabljamo najbolj za dom, priporočamo pa ga tudi za pisarne, čakalnice, hotele, sejne sobe, apartmaje.

Z lahkoto lahko ionizator ECO130 prenašamo iz prostora v prostor in ga namestimo na visino 1,5 m, saj je takrat njegovo delovanje najbolj učinkovito.

Si želite lajšati dihalne težave? Potem nikar ne odlašajte in še danes izberite ionizator ECO130, ki omogoča celovito čiščenje zraka in življenje v varenm in zdravem dom.