Sonična zobna ščetka Soladey

Higiena zob je bistvenega pomena za ustno zdravje in higieno, na voljo pa imamo nekaj sodobnih zobnih ščetk, ki nam ščetkanje olajšajo in morda celo popestrijo.

V samem vrhu kvalitetnih zobnih ščetk je tudi sonična ionska zobna ščetka Rhythm z 18.000 vibracijami na minuto, ki nežno, naravno in učinkovito z ionskim delovanjem očisti zobe, ostankov hrane, zobnih oblog, kariesa in zobnega kamna.

Ščetkanje zob z ionsko zobno ščetko Rhythm je natančno, z glavo ščetke lahko dosežemo tudi težje dostopna mesta v ustih.

Še posebej priporočljiva je za čiščenje protetičnih nadomestkov, implantatov, prevlek in endodontsko zdravljenih zob, zelo učinkovita je pri čiščenju zobnih oblog, in pri čiščenju zobnega kamna ter kariesa.

Ionska tehnologija učinkovitost ščetkanja zob še okrepi, zaradi česar lahko ščetko uvrstimo med najučinkovitejšo v zobni higieni.

Nova pametna sonična vibracijska zobna ščetka Rhythm je na voljo v beli, roza ali modri barvi. Ob nakupu prejmete tudi stojalo za sonično vibracijsko zobno ščetko Rhythm.

Deli: